CASETES DE FUSTA FETES A MIDA

Els nostres projectes ACTUALS de casetes de fusta no són models estàndards sinó fets a mida i amb exclusivitat. Construïm nous espais que es converteixen en oficines, despatxos, gimnasos… sempre pensant en les necessitats de cada client particular.

Ara que el teletreball s’ha convertit en una realitat a conseqüència de la Covid i els seus confinaments, moltes famílies han hagut de reestructurar els seus habitatges, i això ha provocat també en alguns dels casos fer un canvi de llar i en d’altres optar per ampliacions. Aprofitant els espais exteriors es poden fer despatxos al jardí o a la terrassa. Aquesta necessitat actual ha fet que la nostra empresa hagi tingut un alt augment d’aquests projectes: casetes de fusta a mida amb la idea de convertir-se en un despatx, que permeten tenir un espai a mida, escollint tots els detalls (com per exemple, l’aïllament acústic i tèrmic necessari, els endolls i la il·luminació adequada, les finestres de PVC o d’alumini, el tipus de terra i acabats…). Sempre desenvolupem els nostres projectes amb la màxima professionalitat i la qualitat és un signe distintiu del nostre procés de treball i dels materials utilitzats.

Seguidament, trobareu alguns dels projectes realitzats.

REVESTIMENTS CASES DE FUSTA, UNA SOLUCIÓ AL MANTENIMENT

Inicialment Exteriors Castellar oferia el servei de manteniment de cases de fusta, però actualment us oferim la possibilitat de folrar qualsevol casa de fusta amb fusta tecnològica, una opció que inicialment és més costosa però a la llarga més efectiva, ja que s’aconsegueix més aïllament i no tenir cap manteniment.

Seguidament, us mostrem un projecte de façanes de fusta tecnològica: més informació al projecte CF09.

Gràcies als nostres clients hem aconseguit l’èxit dels nostres projectes realitzats i, juntament amb la nostra experiència, són el millor aval que us podem oferir. Contacta amb nosaltres per sol·licitar l’avaluació i pressupost sense compromís del teu projecte.