FUSTA (Tarimes de pi, ipe, tecnològiques, porxos, pèrgoles, tancaments, jardineres, cases de fusta, armaris a mida…)

Realitzem tot tipus de treballs amb fusta. Treballem amb fustes nacionals, tropicals i tecnològiques. Entreguem tots els nostres treballs amb la màxima garantia de qualitat. Totes les estructures de fusta es finalitzen deixant-les polides i tractades específicament per a la seva màxima durabilitat, protecció contra la radiació solar i un excel·lent acabat decoratiu.

FIBERON

La marca americana Fiberon és líder en la innovació de la tarima tecnològica i tancaments. La seva qualitat i disseny, colors i textures han obtingut un gran prestigi a nivell mundial. Els seus productes són sostenibles, els manteniments són quasi inexistents i la garantia del producte oscil·la de 15 a 25 anys segons el model.

TERRASSES BAR RESTAURANT

Fem terrasses per a bars i restaurants, li oferim el nostre servei i assessorament per a la decoració de tots els complements (taules,cadires, para-sols…).

Un producte novedós són les taules calefacció, el seu sistema de climatització és amb ones infraroges, emeses amb una bombeta de quars de 0,4 kW. Suposen un estalvi d’un 43% en el consum d’energia.

www.mensaheating.com