Formulari de contacte / Pressupost online

Per contactar amb nosaltres pots enviar un correu a exteriors@exteriorscastellar.com o omplir el següent formulari amb les teves dades i contactarem amb tu.

    Adjunteu fins a 5 imatges de la zona que us interessi (extensions permeses: jpg, jpeg, png, gif i pdf):

    Accepto la POLÍTICA DE PRIVACITAT d'Exteriors Castellar S.L.

    La comunicació enviada serà objecte de tractament per part del Responsable EXTERIORS CASTELLAR, S.L. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

    En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a PASSEIG DE LES ROQUES, 38, 08211, CASTELLAR DEL VALLÈS o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a exteriors@exteriorscastellar.com.