Formulari de contacte / Pressupost online

Per contactar amb nosaltres pots enviar un correu a exteriors@exteriorscastellar.com o omplir el següent formulari amb les teves dades i contactarem amb tu.

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de EXTERIORS CASTELLAR SL amb CIF 864500424 i domicili social situat a PASSEIG DE LES ROQUES, 38 08211, CASTELLAR DEL VALLÈS (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, EXTERIORS CASTELLAR SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats esmentades.

EXTERIORS CASTELLAR SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que EXTERIORS CASTELLAR SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de els mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic exteriors@exteriorscastellar.com.

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de EXTERIORS CASTELLAR SL, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902 877 192.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de EXTERIORS CASTELLAR SL