Formulari de contacte / Pressupost online

Per contactar amb nosaltres pots enviar un correu a exteriors@exteriorscastellar.com o omplir el següent formulari amb les teves dades i contactarem amb tu.

En compliment del que estableixen la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i el Reial Decret que aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals recollides per mitjà d’aquest formulari electrònic seran tractades i quedaran incorporades als fitxers de EXTERIORS CASTELLAR SL per dur a terme una gestió correcta dels missatges arribats a través del nostre formulari de contacte.

En enviar-nos aquestes dades, vostè accepta aquesta política de privacitat. Així mateix, us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant EXTERIORS CASTELLAR SL amb domicili a PASSEIG DE LES ROQUES 38, 08211 CASTELLAR DEL VALLÈS (BARCELONA), a l’adreça electrònica: exteriors@exteriorscastellar.com.

2 + 5 = ?