Espectacular terrassa on hem dut a terme diferents actuacions:

Hem millorat els espais existents amb el canvi de color de les parets, s’han distribuït les plantes i organitzat en una jardinera en forma de L , on hem col·locat il·luminació LED i projectors. La rajola existent s’ha cobert amb gespa artificial, una opció ràpida i còmoda, i també s’ha fet un armari bàsicament per a emmagatzematge de coixins del mobiliari exterior.

Cal destacar el projecte d’il·luminació, un valor que la clienta va apreciar molt i que és el millor toc final per a qualsevol disseny. Quan un espai de sobte es transforma, s’aconsegueix un ambient càlid i màgic o potser se’n destaca algun element: una planta, un test, una paret… tot és possible amb les lluminàries apropiades.

En el cas d’aquest projecte, l’hem realitzat juntament amb l’assessorament tècnic d’il·luminació SBD, i s’ha convertit en un espai per gaudir de nit i dia, durant l’estiu, i en ple hivern. Podria ser un moment de plaer des del sofà, llegir un llibre, mirar una pel·lícula i contemplar cada llum, encendre els globus com a peces decoratives, o només contemplar la jardinera il·luminada amb LED i les plantes amb els seus projectors… cada llum es converteix en un resultat diferent.

Marques de les lluminàries: LLURIA, FAR BARCELONA, FORLIGHT i NEWGARDEN.

Trobareu imatges d’abans i després de la reforma i també del pas de les estacions.

Població: Terrassa