Aquesta clienta és una gran apassionada de les plantes i les flors, i tenia tota la terrassa plena de testos de diferents volums. En la reforma s’han mantingut les plantes, però s’ha modernitzat tot l’espai duent a terme les actuacions següents:

  • Canvi de color de pintura de parets.
  • Construcció d’una jardinera en forma de L amb una línia LED de la marca LLURIA i amb reg automàtic.
  • Substitució de les lluminàries amb un canvi d’aplics a tota la paret, 7 unitats del model Gina de FARO BARCELONA han estat els escollits, més 5 projectors de la marca FORLIGHT per il·luminar les plantes. Per afegir un toc de modernitat s’han col·locat tires LED de LLURIA a tot el perímetre de la jardinera i també a l’armari cuina. Finalment, a la zona del menjador d’estiu, s’ha col·locat a la paret i en vertical 1 aplic de superfície, model Scuba de la marca FARO.
  • Els antics armaris grisos de resina s’han substituït per armaris dissenyats a mida, de dimensions més grans, millorant la comoditat d’obertura amb portes corredisses, i utilitzant el mateix material que les jardineres, la fusta tecnològica. Un d’ells s’ha convertit en un armari de cuina exterior, incorporant una pica i una aixeta, i l’altre s’ha deixat com a emmagatzematge.
  • Tot el terra s’ha cobert amb gespa artificial Royal Grass, incloent-hi la zona de menjador i de chill-out.

Trobareu imatges d’abans i de després de la reforma.

Població: Terrassa