Reforma integral d’aquesta terrassa de grans dimensions a la ciutat de Sabadell.

Trobem la terrassa totalment enrajolada i l’hem convertit en una terrassa moderna per poder gaudir-ne tot l’any i gairebé sense manteniment, ja que només les plantes necessiten el seu temps.

Una gran part del terra s’ha cobert amb tarima de fusta sintètica i l’altra part amb gespa artificial, realitzant un passadís amb la fusta al mig que acaba amb un banc exterior. Aquest banc s’ha fet de manera que es té accés al seu interior. En un lateral s’han fet unes jardineres amb il·luminació i un armari que amaga l’aparell de l’aire condicionat. A la zona a on hi ha la gran superfície de tarima hem construït, amb la mateixa fusta sintètica, un gran armari de 4 m. d’ample, per 2 m. d’alt i 90 cm. de fons, fet a mida segons les necessitats del nostre client. Les portes del armari són corredisses i el seu interior s’ha distribuit amb prestatges. També hem instal·lat una dutxa de jardí.

En una segona fase s’ha incorporat una pèrgola de fusta de grans dimensions (6×5 m.), amb el seu tendal, cortina lateral i uns focus per il·luminar.