Espectacular transformació d’aquest terreny. La construcció d’aquest jardí s’ha dut a terme en diferents etapes per aconseguir una reforma integral.

Tota la reforma ha estat realitzada amb un estil modern i utilitzant materials d’alta qualitat, pensant en un jardí de baix manteniment i que aporta calidesa al mateix temps.

Els materials utilitzats han estat:

  • Fusta tecnològica pels laterals de les parets, la dutxa del jardí, el banc i l’armari de cuina exterior. És un material molt resistent, durador i sense manteniment.
  • Gespa artificial per jardí davanter i a les escales de baixada al nivell inferior de la casa. Un material molt recomanable pel seu baix manteniment i nul consum d’aigua, i tot això sense necessitat de segar, abonar, airejar…
  • Paviment porcelànic per les escales i els passos d’entrada, antilliscant i resistent a l’aire lliure.

També s’ha fet la il·luminació exterior, amb un model integrat en les parets per evitar obstacles sortints.

Al pati davanter i d’accés a la casa es troba la praderia de gespa artificial, una dutxa per l’estiu i un armari de cuina exterior que pot ser utilitzat durant tot l’any.

El pàrquing està a nivell del carrer en un lateral del terreny, amb un porxo d’obra i amb una escala de baixada que dóna accés al pati de l’entrada de la casa. Aquesta escala amb estructura metàl·lica s’ha fet a mida, utilitzant acer combinat amb fusta tropical. La resta del lateral, que antigament era una rampa d’accés a garatge situat a la planta inferior, ha estat modificat amb unes escales decoratives, amb esglaons combinats de gespa artificial i paviment porcelànic i amb unes jardineres decoratives. Al final de la rampa hi ha un petit banc amb bagul interior per emmagatzemar i poder relaxar-nos a l’aire lliure.