POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), EXTERIORS CASTELLAR SL informa als usuaris que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de EXTERIORS CASTELLAR SL:
CIF: B64500424
ADREÇA: PASSEIG DE LES ROQUES, 38 08211, CASTELLAR DEL VALLES (BARCELONA)
E-MAIL: exteriors@exteriorscastellar.com
PÀGINA WEB: www.exteriorscastellar.com

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per EXTERIORS CASTELLAR SL, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia xarxa social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

EXTERIORS CASTELLAR SL té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia xarxa social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant EXTERIORS CASTELLAR SL, d’acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

  • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Rectificació: només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control d’EXTERIORS CASTELLAR SL, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret s’ha exercir davant la xarxa social.
  • Cancel·lació i/o Oposició: com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control d’EXTERIORS CASTELLAR SL, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

EXTERIORS CASTELLAR SL realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació al perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina d’EXTERIORS CASTELLAR SL.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la xarxa social.
  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que el deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions. Per a això haurà d’accedir al seu configuració de privacitat.

PUBLICACIONS

L’usuari, un cop unit a la pàgina de EXTERIORS CASTELLAR SL, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la llei.

En aquests casos, EXTERIORS CASTELLAR SL es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, i pot sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

EXTERIORS CASTELLAR SL no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de EXTERIORS CASTELLAR SL, però sí que romandran a la Xarxa Social.

CONCURSOS I PROMOCIONS

EXTERIORS CASTELLAR SL es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació. La xarxa social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

PUBLICITAT

EXTERIORS CASTELLAR SL utilitzarà la xarxa social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE . No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de EXTERIORS CASTELLAR SL perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Twitter: https://twitter.com/privacy
Instagram: https://www.instagram.com/about/legal/privacy/