Som un dels distribuïdors i instal·ladors més antics de Catalunya de la marca holandesa ROYAL GRASS. GESPA ARTIFICIAL SENSE INTERMEDIARIS, comprem directament a la fàbrica holandesa.

Des del 2014 comprem directament al fabricant sense intermediaris, això ens permet vendre un producte de qualitat a molt bon preu

Comprem, venem, instal·lem, assessorem i formem

Comprem directament al fabricant, important la gespa d’Holanda. Venem a particulars i a professionals i instal·lem a tot Catalunya.Assessorem a tots els clients que vulguin fer-se la instal·lació pel seu compte i formen als professionals del mon de la jardineria.

Que és ROYAL GRASS? És la gespa artificial d’ús decoratiu realitzada per TEN CATE.

Que és TEN CATE? És una empresa, també holandesa, dedicada a l’elaboració de fibres des del segle XVII. Actualment les seves fibres s’empren en diferents camps com l’elaboració de peces ignífugues dels bombers o de protecció de la polícia, elements d’indústries de la construcció, de l’alimentació, l’aeronàutica i la gespa esportiva, sent la seva experiència de més de 30 anys en aquest últim camp el que ha permès el llançament d’aquesta  nova línea de producte. ROYAL GRASS es diferencia de les altres gespes per la qualitat del seu producte, ja que gespa conserva el seu color any darrera any. Està formada per fibres de diferents tonalitats de verd, que conjuntament amb la seva forma i estructura imita al màxim la gespa natural.

ROYAL GRASS EN FORMA DE V: la seva base sòlida, denominada la columna vertebral de les fibres, manté la posició vertical de la fibra.

A la galeria trobareu algunes imatges d’instal·lació d’aquesta gespa artificial ROYAL GRASS.