Tens una terrassa i no la fas servir? Segurament no la tens ben condicionada, i això és el mateix que tenir una habitació sense mobiliari. El primer que cal fer és buscar un bon refugi contra la calor, evitar el sol del migdia, i una molt bona opció és la instal·lació d’una pèrgola. Si, a més a més, el material utilitzat és la fusta, aconseguiràs un ambient molt càlid. Per guanyar uns graus de fresca, es pot posar un teixit tècnic, com en aquest cas el teixit SCREEN, que transpira i no deixa passar el sol, cosa que no s’assoliria amb la lona convencional com a tendal, i per aquest motiu no la recomanem en aquests casos.

A més, hem posat gespa a terra que encara ho fa més acollidor i el color de la Buguenvíl·lea existent li dóna un toc romàntic. Per obtenir un toc final hi podríem posar un bon sofà, alguna llanterna decorativa, garlandes o espelmes i tindríem un racó genial.

Característiques: pèrgola fabricada a mida, fusta laminada, mides de 5,58 m ample x 3,45 m sortida i tendal de color sabre/blanc.